Uw onroerend goed verkopen

Uw onroerend goed verkopen

Laat u bijstaan in deze grote stap door een professioneel kantoor. Wij garanderen een persoonlijke aanpak, een goede presentatie, een duidelijke zichtbaarheid en minder zorgen. Elk proces wordt volledig doorlopen met u van A tot Z.

1. Kennismaking en gefundeerde schatting
Wij kunnen als BIV-makelaar en VLABEL-erkend schatter een correcte schatting maken van uw eigendom met een gedetailleerd en onderbouwd verslag als resultaat. We overlopen samen het proces en leggen uit wat u van ons kan verwachten.

2. Opstart dossier
Wij vragen alle noodzakelijke documenten op bij uw notaris en zorgen voor de opmaak van de nodige attesten.
Een goede presentatie is één van de belangrijkste factoren tot succes. Een professionele fotograaf neemt foto’s van uw pand, inclusief een 360° rondgang. De gepaste beschrijving zorgt voor een totaalbeeld van uw eigendom voor potentiële kopers.

3. Publicatie
Alle tools worden aangereikt voor een snelle en duidelijke zichtbaarheid! Wij voorzien een verkoopbord aan uw pand (na toestemming). Daarnaast publiceren we uw eigendom op onze website, portaalsites (Immoscoop, Immoweb, Vlan, ed) én sociale media (Facebook en Instagram).

4. Rondleidingen
Geïnteresseerden komen rechtstreeks bij de dossierbeherende makelaar terecht voor specifieke vragen of een afspraak. Bezoekmomenten worden altijd in samenspraak met u vastgelegd. Nadien ontvangt u feedback en maandelijks een volledig overzichtsrapport. 

5. Overleg en akkoord
Elk uitgebracht bod wordt met u besproken. Als eigenaar bent u steeds vrij om te beslissen of u het bod accepteert. Bij een akkoord wordt de verkoopovereenkomst opgemaakt en organiseren wij, na akkoord van alle partijen (incl. notaris) een ondertekening.

6. Akte
Na het verlijden van de akte zorgen wij voor de sleuteloverdracht en de overname van de meterstanden. Wij dragen dus opnieuw zorg voor de laatste formaliteiten, waardoor u met een gerust hart de correcte afhandeling aan ons kan toevertrouwen.


Wij ontmoeten u graag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we onze werkwijze en voorwaarden toelichten, alsook een gefundeerde schatting maken. Nadien bent u volledig vrij om te kiezen voor onze professionele begeleiding.

Vraag hier uw gratis schatting aan!